BMW2GO

Hvem er BMW2GO?

Din foretrukne udbyder af BMW leasing til privatpersoner og virksomheder

BMW2GO er leasing af nyere biler og henvender sig både til privatpersoner og virksomheder.

Visionen

Vi vil give danskerne nem adgang til mobilitet ved at tilbyde et fleksibelt leasingprodukt på en digital platform. BMW2GO er leasing, der passer perfekt hvis du som privatperson eller som medarbejder i en virksomhed, har behov for en bil i en kortere periode - læs mere om privatleasing og erhvervsleasing.

Kort og godt er BMW2GO leasing med...

  • 0 kr. i udbetaling
  • Fra kun 6 måneders binding
  • Forsikring og ejerafgift inkluderet i prisen
  • Service på bilen er gratis
  • 1.500 fri km per måned

Ejerskab

BMW2GO er et selskab i Nic. Christiansen Gruppen

Historien om Nic. Christiansen Gruppen begyndte i 1967 med importen af BMW. I dag er hovedaktiviteterne i koncernen importen af Hyundai, SsangYong, Land Rover og Jaguar, de tre bilkæder Bayern AutoGroup, Terminalen, British MotorGroup, samt finansieringsselskabet, NCG Finans. Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge og Sverige og beskæftiger ca. 600 medarbejdere.

 

Find din bil

Se vores udvalg af biler og find den bil der passer til dit behov og budget. Der er flere størrelser og modeller at vælge imellem.

Se vores udvalg

Hvordan gør jeg?

Det hele kan klares online, så du kan sidde derhjemme eller på kontoret og ordne det hele - hurtigt og nemt.

Så nemt er det

Få nyheder og tilbud før de andre!

Tilmeld dig her og få direkte besked når vi får nye biler på hylderne.

Ved at sende formularen accepterer du at blive kontaktet af relevant BMW2GO forhandler med henblik på at behandle din anmodning ud fra de oplysninger du har givet.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores privatlivspolitik og cookie-politik.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte kontakt@bmw2go.dk. Læs mere her

*Ja tak, jeg vil gerne modtage (via elektronisk post, herunder e-mail og SMS, sociale medier, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse) information og nyhedsbreve med tilbud og konkurrencer vedrørende køb eller leje af biler, biludstyr, reservedele, bilforsikring, bilfinansiering og bilservice fra BMW2GO, NCG Finans, Nic. Christiansen Gruppen og/eller Jyske Finans.

Der er desværre sket en fejl i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Prøv igen eller kontakt os på tlf.: 70 30 04 55 - Så hjælper vi!