BMW2GO

Leasing hos BMW2GO.

BMW2GO

Ned til 6 mdr. binding
✔ 0 kr. i førstegangsbetaling og kun 2 md. depositum
✔ Forsikring inkluderet
✔ Grøn ejerafgift inkluderet


✔ Service inkluderet
✔ 1500 km om md. inkluderet
✔ Ingen usikkerhed ved aflevering – bilen gennemgås af uvildig 3. part (FDM)

BMW2GO er både for private og virksomheder, og et godt alternativ til at købe en bil. Der er ingen værditab, ingen udbetaling og den månedlige ydelse er inklusive alt - forsikring, grøn ejerafgift, service, så der er ingen skjulte overraskelser.

   

Hvad vil det sige, at man korttidsleaser?

Når man leaser hos BMW2GO er det en mellemting mellem traditionel 3-års leasing og traditionel leje af en bil en dag eller en weekend.

Både private og virksomheder kan korttidslease hos BMW2GO

 

BMW2GO fordele:

 

✓ Ingen førstegangsydelse

Du betaler blot et depositum på 2 måneders leje, som betales tilbage, når du afleverer bilen, uden anmærkninger fra FDM og uden overkørte kilometer.

 

✓ Fra kun 6 måneders leasing

Du kan lease i op til 12 måneder, men du kan opsige lejekontrakten efter blot 6 måneder. Så står du frit - eller du kan lease en anden BMW.

 

✓ Inkl. grøn ejerafgift og forsikring

Med BMW2GO er der ingen økonomiske overraskelser. Kasko- og ansvarsforsikring, grøn ejerafgift og service er inkluderet i lejen.

 

✓ Aftal og betal online

Alt foregår digitalt. Og det er nemt. Du bestiller din BMW, underskriver kontrakten, betaler og opsiger - alt sammen på nettet fra din computer, tablet eller mobil. Er du i tvivl om noget, så ringer du bare.

 

✓ Vælg din BMW løsning

Find den BMW, der passer dig. Der er 1.500 km om måneden inkluderet i leasingydelsen. Har du brug for flere tilkøber du dem, når du bestiller bilen. Ligesom ved traditionel leasing er bilen monteret med sommerdæk. Men hos BMW2GO kan du også få vinterdæk med i leasingaftalen. Så brænder du ikke inde med dæk, du ikke kan bruge til din næste bil.

 

✓ Skal vi levere bilen eller henter du selv?

Vi kan levere bilen til dig derhjemme eller i firmaet. Det tilkøber du, når du bestiller bilen. Alternativt kan du hente den selv hos BMW2GO.


Find din bil

Se vores udvalg af biler og find den bil, der passer til dit behov og budget. Der er flere størrelser og modeller at vælge imellem.

Se vores udvalg

Hvad med tilbagelevering?

Vi vil gerne undgå usikkerhed i forbindelse med tilbagelevering af bilen, derfor bruger vi FDM der som uvildig partner varetager din forbrugersikkerhed som bilist. 

Så enkelt er det

Få nyheder og tilbud før de andre!

Tilmeld dig her og få direkte besked når vi får nye biler på hylderne.

*Ja, tak, NCG Finans og samarbejdspartnere(1) må kontakte mig via elektronisk post(2), brev og telefonopkald med markedsføring(3).

Hvor kan du tilbagekalde dit samtykke:
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte NCG Finans.

Hvor kan jeg læse om mine rettigheder, klage, indsigt m.v.:
NCG Finans behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores privatlivs- og cookiepolitik. Vores samarbejdspartnere(1) behandler dine personoplysninger som beskrevet i deres egne privatlivs- og cookiepolitikker.


(1) BMW 2GO, NCG Finans A/S, Nic. Christiansen Holding A/S og/eller Jyske Finans A/S

(2) Elektronisk post omfatter e-mail, sms, mms, push og via Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn.

(3) Markedsføring af vores produktkategorier, herunder køb, leje eller leasing af biler og køb af biludstyr, reservedele, bilforsikring, bilfinansiering og bilservice.

Der er desværre sket en fejl i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Prøv igen eller kontakt os på tlf.: 70 30 04 55 - Så hjælper vi!