Menu 
BMW2GO

Sådan bliver du erhvervskunde

Firmaets NemID og betalingskort er alt, hvad du skal have parat, når du bestiller bil. Priserne er vist inkl. moms, og der er angivet beskatningsgrundlag ved hver bil.

1. Find din bil, vælg tilkøb og levering 

Det er så enkelt hos BMW2GO. Find bilen, som passer til økonomi og behov. Bestil ekstra kilometer eller fx vinterdæk, hvis der er brug for det - og vælg så den dag, bilen skal leveres eller afhentes. Ved bestilling af flere biler, foretages bestillingerne enkeltvis.

2. Betal depositum, hent bilen eller få den bragt

Når I har bestilt en eller flere biler, angiver I firmaets CVR nummer, navn og email på en kontaktperson, den tegningsberettigede i firmaet samt naturligvis chaufføren. Så vælger I, hvor hos BMW2GO I vil hente bilen eller bilerne - alternativt, hvor I vil have den eller dem leveret (mod et mindre tillæg). Til sidst betaler I depositum med betalingskort (2 måneders ydelse pr. bil). Første månedlige ydelse trækkes på betalingskortet, når bilen eller bilerne leveres. 

3. Underskriv leasingaftale

Når BMW2GO har registreret betalingen, sender vi en email til den person i virksomheden, der står for at underskrive kontrakter. I emailen er der link til kontrakten, som underskrives digitalt med virksomhedens NemID. Derefter sætter BMW2GO gang i jeres bestilling.

 

 

Find den rigtige bil

Virksomheders behov er forskellige og det er vores biler også. Vælg den eller de biler, der er rigtige for din virksomhed og sammensæt løsning, så den passer jer. 

Se vores gode tilbud

Hurtig og nem tilbagelevering

Tilbageleveringen af bilen foregår altid hos FDM, der har lokationer i hele landet. Tidsbestillingen foregår online og bilen hentes af BMW2GO hos FDM efter gennemgangen. 

Så enkelt er det

Er I tilmeldt vores nyhedsbrev?

Tilmeld jer med det samme og vær opdateret på de nyeste muligheder, produkter og priser.

*Ja, tak, NCG Finans og samarbejdspartnere(1) må kontakte mig via elektronisk post(2), brev og telefonopkald med markedsføring(3).

Hvor kan du tilbagekalde dit samtykke:
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte NCG Finans.

Hvor kan jeg læse om mine rettigheder, klage, indsigt m.v.:
NCG Finans behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores privatlivs- og cookiepolitik. Vores samarbejdspartnere(1) behandler dine personoplysninger som beskrevet i deres egne privatlivs- og cookiepolitikker.


(1) BMW 2GO, NCG Finans A/S, Nic. Christiansen Holding A/S og/eller Jyske Finans A/S

(2) Elektronisk post omfatter e-mail, sms, mms, push og via Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn.

(3) Markedsføring af vores produktkategorier, herunder køb, leje eller leasing af biler og køb af biludstyr, reservedele, bilforsikring, bilfinansiering og bilservice.

Der er desværre sket en fejl i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Prøv igen eller kontakt os på telf.: 70 30 04 55 - Så hjælper vi!