Menu 

Noget du er i tvivl om?

Vi har samlet alt, hvad der er at vide om erhvervsleje hos BMW2GO her.

Hvordan erhvervslejer jeg hos BMW2GO?

Det foregår nemt og hurtigt her på bmw2go.dk. I kan bestille både fra en computer, tablet eller smartphone. I skal blot bruge virksomhedens NemID og et dansk betalingskort. 

Sådan gør du…

 1. Vælg den bil du ønsker
 2. Vælg dato
 3. Vælg evt. ekstra kilometer hvis 1.500 km./md. ikke er nok
 4. Vælg evt. tilvalg som f.eks. vinterdæk eller anhængertræk
 5. Indtast virksomhedens CVR- nummer og kontaktoplysninger
 6. Vælg leveringsform (hent bilen hos en af BMW2GO’s udleveringsteder eller få den leveret til virksomhedens adresse) 
 7. Betal med betalingskort
 8. Der sendes en e-mail med et link den tegningsberettigede i virksomheden med link til kontrakten
 9. Tegningsberettigede underskriver kontrakten digitalt med virksomhedens NemID. Kontrakten skal være underskrevet inden ekspeditionen kan igangsættes. 

Kontrakten skal være underskrevet inden ekspedition af bestillingen kan igangsættes. 

Du får direkte besked, når din bil er klar til levering.

 

Hvordan underskrives lejekontrakten?

Efter indbetaling af depositum bliver der sendt en e-mail til den person, der er angivet som den tegningsberettigede i forbindelse med bestillingen. E-mailen indeholder et link til kontrakten der underskrives digitalt med virksomhedens NemID. Så er du fri for at printe kontrakten ud, scanne den og sende den retur til BMW2GO. Kontrakten bliver efterfølgende sent til den e-mail adresse du har oplyst. Du kan også finde den under kontrakter når du logger ind på bmw2go.dk. Kontrakten skal være underskrevet, inden ekspeditionen af bestillingen igangsættes. 

Skal virksomheden sørge for kasko- og ansvarsforsikring?

Nej, det behøver I ikke. Både kasko- og ansvarsforsikring er inkluderet i den månedlige lejeydelse. Forsikringen indbefatter en selvrisiko på 5.000 kr. Ved udlån af bil til en fører, der er under 26 år, fordobles selvrisikoen. 

 

Valg af levering

Vælger du at afhente bilen hos et af BMW2GO’s udleveringssteder, møder du blot op ved udleveringstedet. Her vil du få udleveret nøgler og skrive under på, at du har modtaget bilen. BMW2GO tilbyder udlevering på følgende lokationer:

Bayern AutoGroup Aalborg
Jyllandsgade 26
9000 Aalborg

Bayern AutoGroup Holstebro
Jens Baggesens Vej 3-5
7500Holstebro

Bayern AutoGroup Aarhus
Blomstervej 4A
8210 Aarhis V

Bayern AutoGroup Esbjerg
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N

Bayern AutoGroup Kolding
Trianglen 5
6000 Kolding

Bayern AutoGroup Odense
Sivmosevænget 1
5260 Odense S

Jan Nygaard AS
Englandsvej 389
2770 Kastrup

Jan Nygaard AS
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

 


Du vælger udlevering når du bestiller bilen. Vælger du at få bilen leveret til din adresse, vil du i god tid inden levering blive kontaktet af Dansk Autologik om aftale vedr. tidspunkt. Du skal være opmærksom på, at det koster ekstra at få bilen leveret til egen adresse.

Hvem kan lejer en bil hos BMW2GO?

BMW2GO lejer biler ud til både privatpersoner og virksomheder. Chaufføren skal være fyldt 23 år og have et gyldigt kørekort.

Kan en bil være udsolgt?

Når I ser en bil på bmw2go.dk, kan I også se, hvor mange vi har tilbage på lager. Viser det sig, at I ønsker en bil, der er udsolgt, er der mulighed for at blive skrevet op, så kontakter vi jer hurtigst muligt, for at se om vi kan findet et alternativ. 

 

Kan virksomheden forlænge lejeraftalen?

Hos BMW2GO kan I maksimum lejer den samme bil 12 måneder i træk. Herefter skal den afleveres og der kan leases en ny bil. I gør det hele online og det koster ikke andet end depositum og selvfølgelig den månedlige ydelse, der er på den bil, der vælges.

Kan vi leje flere biler på en gang?

Der kan godt leje flere biler fra BMW2GO i samme periode, men de skal bestilles enkeltvis på bmw2go.dk. Når I lejer en eller flere biler via BMW2GO får virksomheden sin egen private log ind side, så I hele tiden har et overblik over den eller de biler, I har lejet.

Er bilen ny?

Hos BMW2GO kan I både leje helt nye biler og biler, der er let brugte - typisk op til 6 mdr. gamle.

Er der anhængertræk på bilen?

Det er desværre ikke muligt med anhængertræk på alle vores biler.

De biler hvor det tilbydes - vil det fremgå tydeligt af beskrivelsen.


Er der både sommer og vinterdæk til bilen?

Alle biler fra BMW2GO leveres med sommerdæk. Du kan leje vinterdæk til de fleste biler samtidig med bestilling af bilen. Vinterdækkende lejes til en fast månedlig ydelse i den periode, bilen lejes. Dækkene leveres sammen med bilen og er ikke monteret. I skal selv sørge for opbevaring og montering. Dækkene skal afleveres, når bilen tilbageleveres. 

Er der en forsikring på bilen?

Både kasko- og ansvarsforsikring er inkluderet i den månedlige lejeydelse. Forsikringen indbefatter en selvrisiko på 5.000 kr. Ved udlån af bil til en fører, der er under 26 år, fordobles selvrisikoen. 

Hvor længe kan vi lease en bil hos BMW2GO?

Leasingperioden er fra 6 måneder og op til 12 måneder. Der er en bindingsperiode fra 6 måneder. Efter bindingsperioden kan aftalen opsiges med en måneds varsel. Ønsker du at lease en bil i mere end den maksimale leasingperiode på den pågældende bil, skal du blot bestille en ny bil på bmw2go.dk inden udløb af din kontrakt.

Hvor mange kilometer må der køres i bilen?

Der er 1.500 km/md. inkluderet i den månedlige lejeydelse. Det betyder, at hvis I lejer bilen i alle 12 måneder, er der 18.000 km inkluderet i prisen.

Kan vi tilkøbe ekstra kilometer?

Ja, det kan I godt. Når bilen bestilles, kan der samtidig købes ekstra kilometer pr. måned. Det er ikke muligt at tilkøbe ekstra kilometer, når lejeperioden først er påbegyndt. 

Må der monteres ekstra udstyr eller deko på bilen?

Hvis der monteres ekstra udstyr på bilen, skal I være opmærksom på, at det skal afmonteres inden tilbagelevering af bilen. Der må ikke være nogen synlige spor af udstyr eller dekoration. 

Hvad sker der hvis bilen kører for mange kilometer?

Kører I flere kilometer, end der er inkluderet i aftalen, skal I betale en takst for hver kilometer, der er kørt for meget. Taksten afhænger af bilen og fremgår i beskrivelsen af den enkelte bil og på lejekontrakten. Hos BMW2GO er det muligt at købe ekstra kilometer, så undgår I taksten for overkørte kilometer. Der kan tilkøbes ekstra kilometer, når bilen bestilles. Det er en rigtig god ide at bestille ekstra kilometer, hvis I er i tvivl om, hvorvidt de 1.500 km/md., der er inkluderet i aftalen, dækker virksomhedens behov.

Må virksomheden bruge bilen i udlandet?

Ja det må I gerne, men ikke som en permanent løsning. Man må ikke være bosiddende i udlandet og leje en bil hos BMW2GO.

Må vi leje bilen ud til andre?

Bilen må ikke fremlejes, udlånes eller overlades til tredjemand udover den chauffør der er angivet i forbindelse med bestillingen. Chaufføren skal have gyldigt kørekort. Er Chaufføren under 23 år. skal I være opmærksom på at selvrisikoen på bilens forsikring fordobles. 

Skal bilen til service?

Nogen biler skal til service i lejeperioden. Det afhænger af bilen og hvor mange kilometer den har kørt. I vil modtage en påmindelse fra BMW2GO, når bilen skal til service. Herefter skal I kontakte os, så vi kan henvise jer til et autoriseret værksted. Det koster naturligvis ingenting.  

Er der fortrydelsesret når man lejer hos BMW2GO?

Fortrydelsesretten på 14 dage gælder ifølge forbrugeraftaleloven ikke ved indgåelse af lejeforhold. Lejerperioden er fra 6 måneder og op til 12 måneder. Efter bindingsperioden kan lejeaftalen opsiges med 1 måneds varsel. Opsigelsesvarslen på 1 måned er gældende fra forfaldsdatoen på den månedlige lejeydelse (løbende periode plus 1 måned).
Hvilken type leje tilbyder BMW2GO?

BMW2GO tilbyder leje af nyere biler uden udbetaling til både private og virksomheder. Den maksimale lejeperiode er 12 måneder, og bindingsperioden er fra 6 måneder. Herefter kan aftalen opsiges med en måneds varsel. Ønsker I at leje en bil i mere end 12 måneder, skal I blot bestille en ny bil på bmw2go.dk inden udløb af lejekontrakten.  

Hvornår kan det betale sig at leje en bil?

Leje med BMW2GO er en fleksibel og nem løsning hvis jeres virksomhed skal bruge en eller flere biler i en kortere periode f.eks. til projektansættelser, sæsonarrangementer, events eller til sælgere. Herudover kender I den månedlig omkostning og undgår uforudsete ekstra omkostninger til f.eks. reparationer.

Tilbyder BMW2GO splitleasing?

Splitleasing hvor leasingudgiften deles mellem virksomheden og brugeren benyttes ofte ved dyrere biler, og når det private kørselsbehov ikke er så stort. Hos BMW2GO tilbyder vi ikke splitleasing. Er I interesseret i splitleasing, henviser vi til nedenstående udbydere:

Bayern AutoGroup A/S

Terminalen A/S

Hvad kan vi få en ekstra regning for?

Virksomheden får ingen ekstra regning, hvis bilen afleveres uden overkørte km, vasket, rengjort, tømt for personlige ting og uden anmærkninger fra FDM, der ligger udover normal slid. Anmærkninger som I vil få en ekstra regning for, er f.eks. ridser der ikke kan poleres væk, buler, huller i interiør, lugtgener fra røg eller dyr, klistermærker eller lign. Husk at I er berettigede til at overvære gennemgangen af bilen hos FDM, hvilket vi anbefaler. Besigtigelsen hos FDM er obligatorisk og koster ingenting. I finder en uddybning af tilbageleveringsvilkårene i ”Almindelige betingelser”

Hvad sker der hvis bilen har kørt for mange kilometer?

Inden bilen bestilles, er det en god ide hvis I ved hvor meget den kommer til at køre. Der er 1.500 km/md. inkluderet i den månedlige lejeydelse. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, når bilen bestilles. Hvis bilen har kørt flere kilometer end der er betalt for, vil I komme til at betale for overkørte kilometer når bilen afleveres. Taksen for overkørte kilometer fremgår under beskrivelsen af bilen og kan også findes i lejekontrakten.

Hvor lang opsigelsesvarsel er der hos BMW2GO?

Den maksimale lejeperiode er 12 måneder, og den faste bindingsperiode er 6 måneder. Efter 5 måneder kan lejeaftalen således opsiges med 1 måneds varsel. Opsigelsesvarslen på 1 måned er gældende fra forfaldsdatoen på den månedlige lejeydelse (løbende periode plus 1 måned).

Hvordan tilbageleveres bilen?

Når din lejeperiode udløber, eller hvis I har opsagt lejeaftalen, skal I bestille tid til gennemgang af bilen hos en af FDM's mange testcentre rundt i landet.

FDM gennemgår bilen sammen med jer hvorefter der sendes en rapport til virksomheden og til BMW2GO, der dokumenterer bilens stand. FDM bestemmer hvad der skal udbedres. Bilen bliver stående hos FDM efter gennemgangen, så der aldrig kan opstå tvivl om, hvorvidt der efter gennemgangen er kommet en skade på bilen.

Ved tilbagelevering skal du være opmærksom på

 • Bilen skal være vasket, støvsuget og tømt for personlige ejendele
 • Bilen må ikke have kørt flere km end dem, der er aftalt i din kontrakt
 • Du skal have overholdt bilens serviceintervaller. Intervallerne fremgår af bilens servicebog. Du vil selvfølgelig få en påmindelse fra BMW2GO, når din bil skal til service.
 • Når du indgår en lejeaftale med BMW2GO, er bilen kaskoforsikret med en selvrisiko på 5.000 kr. Det er vigtigt at evt. skader, der skal dækkes af forsikringen, er indberettet inden gennemgangen hos FDM. Det gør du ved at ringe til BMW2GO og efterfølgende udfylde en skadesanmeldelse.
 • Er der buler, ridser i lakken, stenslag eller andet der ikke dækkes af forsikringen, vurderer FDM, om det er noget der skal udbedres. 

For at sikre en tilbagelevering så tæt på afleveringstidspunktet som muligt skal der bestilles tid hos FDM senest tre uger før din tilbageleveringsdato. 

>> Bestil tid til tilbagelevering hos FDM


Hvornår kan lejeaftalen med BMW2GO opsiges?

Der er en bindingsperiode fra 6 måneder på bilen. Efter bindingsperioden kan lejeaftalen opsiges med en måneds varsel.

Er der en udbetaling, ved leje hos BMW2GO?

Nej, der er ingen udbetaling, når du lejer en bil hos BMW2GO, men du betaler et depositum på 2 x den månedlige lejeydelse, når du bestiller din bil. 

Får vi vores depositum tilbage?

Ja, hvis bilen afleveres vasket og rengjort samt i en stand, der ligger inden for normal slid og uden overkørte kilometer, tilbagebetales depositummet. For uddybning henvises til BMW2GO’s almindelige betingelser. Der kan op til 6 hverdage, fra vi har modtaget FDM rapporten, til at pengene er overført til jeres konto.  


Hvad er en leverancegodkendelse?

Når I henter eller får bilen leveret, skal der skrives under på en leverancegodkendelse. Med underskriften bekræftes modtagelse af bilen. Det kan enten være virksomhedens kontaktperson eller chaufføren af bilen der kvitterer for leveringen. 

Hvad er forskellen på depositum og udbetaling?

Når en lejeudbyder beder om en udbetaling, er der som regel tale om en engangsbetaling, I ikke får igen. Et depositum tilbagebetales derimod, når lejekontrakten ophører, såfremt bilen fremstår uden anmærkninger fra FDM. Hos BMW2GO er der ingen udbetaling men et depositum bestående af 2 x den månedlige lejeydelse.

Hvilke betalingskort kan der anvendes på bmw2go.dk?

Der kan bruges danske kreditkort.

Hvor oplyses ændringer til betalingskort?

Hvis du får et nyt betalingskort, er du forpligtet til at ændre dine betalingsoplysninger. Det gør du under punktet "Kvitteringer", når du er logget ind på bmw2go.dk. Der påregnes et gebyr ved manglende information om ændringer i dine betalingsoplysninger. Du kan læse mere i BMW2GO's betingelser.

Hvordan betaler vi?

Når der betales på bmw2go.dk, skal der anvendes et dansk kreditkort. BMW2GO trækker herefter lejeydelsen en gang hver måned fra den dag, bilen er modtaget, til den dag lejekontrakten udløber eller opsiges.

Hvornår er lejekontrakten med BMW2GO gyldig?

Lejekontrakten er gyldig i det øjeblik BMW2GO registrerer en digital underskrift fra den tegningsberettigede i virksomheden. Hos BMW2GO slipper I for at printe og scanne kontrakten. Når I bestiller en bil, sendes der en e-mail til den tegningsberettigede med et link til lejekontrakten. Her anvendes virksomhedens NemID til at underskrive kontrakten digitalt. BMW2GO får besked, når kontrakten er underskrevet og vi kan hurtigt gå i gang med at klargøre bilen. Klargøring af bilen igangsættes ikke før BMW2GO har modtaget en underskrevet lejekontrakt. 

Hvornår falder den første betaling?

Den første betaling er et depositum, der udgør to måneders lejeydelse. Depositummet betales i forbindelse med bestillingen. Den første månedlige lejeydelse trækkes på det anvendte kreditkort, når bilen afhentes eller leveres på virksomhedens adresse. 

Hvad betyder log ind på bmw2go.dk?

Der kan logges ind på bmw2go.dk med den e-mail adresse, der er oplyst i forbindelse med bestilling og et password, I selv opretter. Når I logger ind, har I adgang til en virksomhedens profil side, hvor I kan finde alle virksomhedens lejekontrakter, se en oversigt over betalinger, ændre betalings- og kontaktoplysninger, opsige lejekontrakter, ændre password og få vigtige informationer om bilen. 

 

Glemt password?

I kan lave et nyt password ved at klikke på ”Glemt password”, når I skal logge in på virksomhedens profil. 

Vi har skiftet e-mail adresse?

Hvis I skifter e-mail adresse, skal den ændres under virksomhedens profil når I logger in på bmw2go.dk. Hvis I har glemt at ændre den og samtidig har glemt jeres password, skal I kontakte BMW2GO på tlf. 70 300 634.

Bilen bliver stjålet eller udsat for hærværk?

Kontakt politiet og herefter BMW2GO på tlf.: 70 300 634.

Er der vejhjælp?

Nej, der er ikke vejhjælp inkluderet i den månedlige lejeydelse.

Dog er vores biler omfattet af vejhjælp via bilernes importør/producent. BMW2GO har dog ikke noget med denne vejhjælp at gøre, så vil du vide mere herom, henviser vi dig til bilmærket eget website. 

BMW Vejhjælp 80304045

 

Hvad sker der hvis bilen går i stykker?

Går bilen i stykker, kan du kontakte vejhjælp.

I nedenstående finder du telefonnumre på BMW vejhjælp som er åben 24 timer i døgnet:

BMW Vejhjælp 80304045Herefter bedes du kontakte BMW2GO på tlf.: 70 300 634 indenfor åbningstiden (9-16). 

Hvad sker der hvis bilen bliver beskadiget i et uheld?

Hvis der er sket personskade, skal I straks ringe 112! 
Ved alle uheld, hvor der er sket skade på bilen, skal I kontakte BMW2GO på tlf.: 70 300 634.